1. Gambar bogel dan video klip seks Alvin dan Vivian tersebar| Kisahnya begini, ada dua orang rakyat Malaysia,belajar di National University Of Singapore (NUS). Baru-baru ni tersebarlah gambar bogel dan aksi ranjang dan lucah kedua-dua Alvin dan Vivian ni.  nama sebenar Alvin ialah Alvin Tan Jye Yee, girlfriend dia pulak Vivian Lee. Mereka sangat berani nak upload gambar bogel dan aksi ranjang mereka di internet. Alvin dan Vivian sendiri yang sebarkan gambar bogelmereka ni bukan kes orang nak buat jahat, tapi ni memang mereka sendiri yang buat jahat kat diri sendiri lepas tu bangga-bangga pulak duk tayang gambar bogel dan video klip seks mereka kononnya itu satu seni.
Gambar bogel dan video klip seks Alvin dan Vivian tersebarGambar bogel dan video klip seks Alvin dan Vivian tersebar

Gambar bogel dan video klip seks Alvin dan Vivian tersebar

Gambar bogel dan video klip seks Alvin dan Vivian tersebar

Ok tu baru gambar yang sopan dan santun lagi..tak masuk lagi bab gambar bogel dan video klip seks alvin dan vivian yang betul2 bogel. Aku rasa aku tak mahu lah jadikan blog aku ni blog lucah pulak dengan memasukkan gambar bogel dan aksi video klip seks alvin dan vivian ni. jadi aku bagi link je lah blog yang siarkan gambar dan video klip seks alvin dan vivian.

About these ads